Result is a specialist in mediating people within Media, Creation and Advertising.

Hello, we are Result

Wij vertegenwoordigen een zeer divers aanbod van bureaus, exploitanten en merken welke actief zijn op het gebied van onder andere digital advertising, social media, mobile, search, programmatic advertising, RTV, online video en e-business.

Voor deze partners zijn wij op zoek naar de beste professionals die ervaring hebben in account, strategie, business development, (content) marketing, creatie, project, campagne management, traffic en planning. Kandidaten begeleiden we doorgaans gedurende hun gehele carrière. Van starters tot en met senior executives.

Home image
Discover executive search

Result works from a network spirit.

Result werkt vanuit een netwerkgedachte. Via ons uitgebreide netwerk van ambassadeurs bereiken we de meest getalenteerde professionals. Veelal zijn deze mensen niet direct zoekend, maar latent in de markt en hebben zij de ambitie om hun “next level” carriere stap te maken. Allen hebben passie en intrinsieke motivatie voor carrière, kennis en ontwikkeling binnen hun vakgebied.

Result consultants streven dagelijks naar het verstevigen van het persoonlijke zaakwaarnemerschap met hun kandidaten. Ze kijken namelijk verder dan slechts de opgedane ervaring en bemiddelen met het oog op groei en ontwikkeling. Dit kan resulteren in een stap voorwaarts qua functieniveau danwel een verbreding van de opgedane ervaring. Iedere consultant heeft zelf specialis- tische ervaring opgedaan in het vakgebied. Dit gecombineerd met het volledig op de hoogte zijn actuele marktontwikkelingen, maakt dat zij een kandidaat écht kunnen adviseren en vertegenwoordigen. Een basis voor een perfect partnership op zowel de korte als lange termijn.

Met kandidaten die worden voorgedragen door ons netwerk van ambassadeurs gaan wij altijd in gesprek. De persoonlijke kennismaking met één of meerdere consultants biedt het benodigde inzicht in competenties, kennis en ambitie met een zeer gerichte en passende sollicitatieprocedure als resultaat.

Home image
Discover Result Recruitment

Result specializes mediating people within Media, Creation and Advertising.

Home image
Discover Result Start-Up

A collection of fast-growing initiatives.

Home image
Discover Coaching

We help you to grow as a person.

Home image
Discover our philosophy

Inspiring & Connecting.

Home image
Discover our team

Meet and Greet.

Home image
Discover our sponsorships

Together with partners we create moments of inspiration, sharing knowledge, discovering talent and of course networking.