Result is gespecialiseerd in het bemiddelen van professionals binnen Media en Advertising.

Recruitement

Result is marktleider in Nederland in bemiddeling van professionals en talenten in de (digital) media & advertising industrie. Vanuit ons netwerk bedienen we de bekendste media owners, media- en reclamebureaus, digital agencies, tech bedrijven en adverteerders. Naast vaste functies bemiddelen we ook voor tijdelijke opdrachten op basis van Interim of detachering. Result werkt vanuit kantoren in Amsterdam en Eindhoven.

Voor deze partners zijn wij op zoek naar de beste professionals die ervaring hebben in account, strategie, business development, (content) marketing, creatie, project, campagnemanagement, traffic en planning. Kandidaten begeleiden we doorgaans gedurende hun gehele carrière. Van starters-plus tot en met senior executives.

Result acteert vanuit een netwerkgedachte. Via ons exclusieve netwerk van ambassadeurs bereiken we de meest getalenteerde professionals. Veelal zijn deze mensen niet direct zoekend, maar latent in de markt en hebben zij de ambitie om hun “next level” te realiseren. Allen hebben passie en intrinsieke motivatie voor carrière, kennis en ontwikkeling binnen de (digitale) wereld van Media en Advertising.

Result consultants streven dagelijks naar het verstevigen van het persoonlijke zaakwaarnemerschap met hun kandidaten. Ze kijken namelijk verder dan slechts de opgedane ervaring en bemiddelen met het oog op groei en ontwikkeling. Dit kan resulteren in een stap voorwaarts qua functieniveau danwel een verbreding van de opgedane ervaring. Iedere consultant heeft zelf specialistische ervaring opgedaan in het vakgebied. Dit gecombineerd met het volledig op de hoogte zijn actuele marktontwikkelingen, maakt dat zij een kandidaat écht kunnen adviseren en vertegenwoordigen. Een basis voor een perfect partnership op zowel short- als longterm.

Met kandidaten die worden voorgedragen door ons netwerk van ambassadeurs gaan wij altijd in gesprek. De persoonlijke kennismaking met één of meerdere consultants biedt het benodigde inzicht in competenties, kennis en ambitie met een zeer gerichte en passende sollicitatieprocedure als resultaat.

Result werkt discreet en conform de Wet Algemene Verordening Gegevensbescherming. Klik hier voor onze Privacy Statement.