Result Coaching. Helping you to empower yourself!

Coaching

Kennis, ervaring en competenties vormen de basis voor je persoonlijke groei en ontwikkeling. Ontwikkelen gaat echter niet altijd vanzelf. Individuen zijn afhankelijk van elkaar en veranderingen binnen de markt. Personal coaching kan je helpen in je zoektocht naar je ideale baan of zorgen voor de gewenste groei binnen je huidige baan. Binnen Result Coaching wordt er gewerkt aan vraagstukken die jouw persoonlijke groei kunnen realiseren. Te denken valt aan onderwerpen gelieerd aan leiderschap, werk-privé balans, presentatie- en communicatie, omgang met hiërarchie, stressvolle situaties, deadlines en werdruk.

Result Coaching werkt met duidelijke doelstellingen binnen zakelijke kaders. We creëren inzicht en commitment. We schuwen daarbij het ‘zweverige’ niet, maar zijn altijd gericht op resultaat. Resultaat waar je de rest van je werkende leven plezier van hebt. Met onderaan de streep: meer tijd, meer energie!

Naast coaching biedt Result op maat gemaakte trainingen voor afdelingen en/of organisaties. Te denken valt aan training- en kennissessies op het gebied van marktbewerking, talentontwikkeling of begeleiding van gewenste transitie in verband met digitalisering.

Coachingstrajecten en trainingen worden altijd op maat gemaakt en ingevuld door professionele coaches en trainers met unieke methodieken.